El Saüc hem iniciat una campanya de verkami per fer realitat la bioconstrucció d’un refugi per a l’Escola Bosc El Saüc, un projecte d’educació viva a la natura que un grup de famílies hem impulsat a la Ribera del Sió. Ara el projecte creix, s’ha obert a altres famílies, i es necessita un refugi pel material i resguardar-se quan fa molt mal temps.

El refugi que es vol construir es tracta d’una sala diàfana rectangular de 5 x 10m de superfície construïda el més integrada possible al paisatge. Per aquest motiu es realitzarà una bioconstrucció amb materials naturals (palla i fang) i reciclats de fusta.

La construcció del refugi es durà a terme, aquesta propera tardor, per les famílies de l’Associació El Saüc i altres persones voluntàries de la zona. Per aixecar-lo, es realitzaran unes jornades de treball i també un curs de bioconstrucció.

El SAÜC som més que una associació respectuosa amb la infància i la natura, ja que incorporem la vivència del col·lectiu, enfront de l’individualisme, a través de l’autogestió.

Per incrementar els recursos per tirar endavant la construcció del refugi de l’Escola Bosc, apel·lem a la solidaritat i per això engeguem aquesta campanya de verkami.

El nostre, al ser un projecte que creu en l’autogestió, fa que necessitem del finançament col·lectiu per poder habilitar l’espai i fer crèixer un projecte que veiem i sentim que és necessari a les nostres comarques.

Aquí teniu el link per si voleu col·laborar amb el crowdfunding. Tenim 40 dies per aconseguir l’objectiu, un tot o res.

http://vkm.is/refugielsauc

Ens ajudeu?

Necessitem la vostra col·laboració i la màxima difusió. Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s