Grup de criança obert per fer tribu on les famílies podran compartir experiències i trobar suport i acompanyament emocional en la criança.

Al grup s’acompanya i s’ofereix informació en temes com l’alletament, l’oferiment dels aliments complementaris, el desenvolupament psicomotriu, el plor, la son, la sexualitat infantil, la criança i l’educació, la salut, etc. És un espai viu i vivencial on es reforça la confiança de les mares i dels pares, i l’apoderament en aquesta etapa de la vida, ja que es resolen, entre altres, dubtes del dia a dia, preocupacions, neguits, canvis en els ritmes, canvis en els cossos i canvis en les pròpies relacions familiars.

És una xarxa fomentada en el suport mutu entre les persones membres del grup, que ofereix el traspàs d’experiències valuoses en aquesta etapa de la criança i que atorga confiança i reforça les funcions de cura i de criança.

La seva funció no és només la d’acompanyar les famílies sinó la de possibilitar que també les dones, per elles mateixes es converteixin en agents de transformació en els seus nuclis més propers, propiciant una maternitat i una cura conscient, reivindicant i revaloritzant la seva funció de mare i amplificant el missatge.

Dies i horaris a definir segons les necessitats de les famílies.

Si esteu interessades i us voleu posar en contacte amb nosaltres per a rebre més informació podeu escriure a sauc.assoc@gmail.com o trucar o whatsap al 652591177 (Anna) o 606597090 (Arantxa).