ESCOLA BOSC EL SAÜC
L’experiència d’aprendre amb els 5 sentits.

Hem creat un nou projecte educatiu amb molta il•lusió a Ponent, concretament a la Ribera del Sió.

Un espai d’educació viva a la natura on els infants de 2 a 6 anys puguin créixer i aprendre, amb respecte a les seves necessitats i en harmonia i estret contacte amb la natura.

Basat en l’aprenentatge actiu, autònom i vivencial, els infants són protagonistes dels seus aprenentatges a partir de l’experiència i el joc lliure i espontani.

Acompanyament conscient dels processos de vida des del respecte cap als infants, les seves necessitats, ritmes i interessos.

Ràtio 1/6, 12 places totals.

A Montgai.

 

Inspirada en les escoles a l’aire lliure del nord d’Europa, des d’un acompanyament respectuós dels infants, es dóna molt valor al joc espontani en entorns naturals com a forma d’aprenentatge i de creixement personal i col•lectiu. També s’orienta cap a una manera d’apropar-se a l’ecologia des de la propia vivència creant majors vincles i més consciència de les nostres accions envers el medi.

En el nostre projecte educatiu cada dia anem al bosc (o camp), plogui o faci sol ja que, segons diuen els nòrdics, no hi ha mal temps sinó roba inadequada. Tenim un refugi  d’on sortim i on ens arrecerem quan fa molt mal temps.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per a rebre més informació podeu escriure a sauc.assoc@gmail.com o trucar o whatsap al 652591177 (Anna) o 606597090 (Arantxa).